Triathlon

Vi har era nya klubbflaggor, klubbtält, klubb banners, arbetskläder och allt annat till klubben. Kontakta oss på: lars@3lars.com

Ni får:

* Designhjälp * Kompletteringsgaranti

* Inga designkostnader * Obegränsat antal färger

* Obegränsat antal loggor * Modell och storlekar efter era behov

Klubbtält

vi har era nya klubbtält, vi designar dem precis i de färger och mönster som ni tänkt er.

Klubbflaggor

Vi har er nya klubbflagga, nedan ser ni några exempel på klubbflaggor.

 

Klubb banners

Vi har er nya klubb banner, tygstycken, flaggstångsflagga, handflagga, nedan ser ni några exempel.

 

Arbetskläder

Vi har komplett sortiment av arbetskläder och profilkläder för att ni ska vara förbereda när ni ska arrangera era tävlingar, tag kontakt med oss och beskriv ert behov.

 

Kompletteringsgaranti

Vi har en unik kompletteringsgaranti som garanterar er att 3lars.com levererar er den valda designen så länge ni önskar. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra produkter men designen består så länge ni vill. Vår kompletteringsgaranti tar vara på profilen och förstärker klubbens varumärke.

Designhjälp

Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er. Om ni inte har några egna designidéer så hjälper våra designers gärna er. Ni får då ett antal designalternativ anpassade till just er som ni kan välja bland.

Om oss

3lars.com designar flaggor, banners, tält och tygstycken utefter er klubbs/förenings önskemål. Våra produkter skall vara ledande inom funktion, design och kvalitet oavsett om det gäller inomhus eller utomhusbruk. 3lars.com är ett växande företag med ambitiöst mål för framtid och utveckling.

 

Vill du ha ett designförslag eller mer information kontakta oss på lars@3lars.com