Företag

Vi har era nya arbetskläder, flaggor, banners, profilkläder, företagstält och allt annat till företaget. Kontakta oss på: lars@3lars.com

Ni får:

* Sänkta kostnader på arbetskläder * Kompletteringsgaranti

* Inga designkostnader * Obegränsat antal färger

* Obegränsat antal loggor * Modell och storlekar efter era behov

Arbetskläder

Vi sänker era kostnader utan att byta varken märken eller upplägg, vad än du letar efter har vi så skicka en förfrågan till våran emailadress: lars@3lars.com

Praktiska arbetskläder

Om du är hantverkare gäller det att jobba i sköna och praktiska arbetskläder vi hjälper dig till ett märke som passar era behov.

Märken

Jobman, Blåkläder, Sandryds, Texet, Daiber.

Vi är återförsäljare av ett stort antal varumärken. Allt för att du ska hitta det som passar just dig. Genom tryck eller brodyr gör vi dina kläder unika för just ditt företag. Finns inte era kläder med fråga vi uppdaterar vårat utbud konstant.

Trygga arbetskläder

Med vår kunskap om arbetskläder kan du känna dig trygg även om du jobbar med farliga ämnen eller att ditt arbete kräver ljusbågekläder. Vi guidar dig till rätt produkter så att du skyddar dig själv och din kropp.

Profilkläder får dig att synas

Jacka, tröja eller byxor gör dig och övrig personal till levande reklampelare. Kläder till personalen är ett utmärkt sätt att skapa igenkänning när man är ute på jobb och internt skapar det en vikänsla bland dom anställda.

Textiltryck eller brodyr

Vi hjälper er att ta fram rätt kläder (profilkläder) som vi profilerar med ert varumärke i tryck / brodyr.

Företagstält

vi har era nya företagstält, vi designar dem precis i de färger och mönster som ni tänkt er.

Företagsflaggor

Vi har era nya företagsflagga, nedan ser ni några av de företagsflaggor våra kunder valt.

Banner, tygstycken

Vi har ert företags nya banner/tygstycken, nedan ser ni några av de våra kunder valt.

 

Kompletteringsgaranti

Vi har en unik kompletteringsgaranti som garanterar er att 3lars.com levererar er den valda designen så länge ni önskar. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra produkter men designen består så länge ni vill. Vår kompletteringsgaranti tar vara på profilen och förstärker klubbens varumärke.

Designhjälp

Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er. Om ni inte har några egna designidéer så hjälper våra designers gärna er. Ni får då ett antal designalternativ anpassade till just er som ni kan välja bland.

 

Kontakta oss på lars@3lars.com för designförslag och mer information.